linkedin   via contactformulier      via contactformulier

CoolBI.nl maakt data betrouwbaar.

Data Management

Data Management

Wij analyseren uw data omgeving en geven aan waar knelpunten en verbeterpunten zitten. Dit doen wij middels onze eigen methode, de CoolBI methode, die we in de loop der jaren ontwikkeld hebben en die we succesvol toepassen. De CoolBI methode levert een duidelijk overzicht op van de kwaliteit van uw informatie omgeving waarop u vervolgens pragmatisch kunt inspelen om vervolgstappen te nemen. Daarnaast kijken we wat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor u betekent en wat de impact daarvan is op uw informatie omgeving.

Lees verder
Visie & Strategie

Visie & Strategie

Zonder visie is het moeilijk navigeren. CoolBI BV heeft voor diverse klanten gewerkt aan het ontwikkelen van een Visie & Strategie voor data management voorzieningen. We kijken vooral hoe het een en ander stapsgewijs en pragmatisch gerealiseerd kan worden. Dat formuleren we helder in een PID of program plan met een stapsgewijze roadmap benadering. Zodat U weet waar u naartoe navigeert.

Lees verder
Implementatie

Implementatie

Het implementeren van diverse oplossingen op het gebied van data kwaliteit, management informatie, analytische rapportages en data/informatie management vereist het juiste inzicht gebaseerd op veel ervaring. Niet elke organisatie is klaar voor een bedrijfsbrede oplossing. Dat is de reden dat big bang oplossingen vaak niet brengen wat ze beloven. CoolBI BV beschikt over de juiste technische als ook programma en project management (Prince II/ PMBOK, DMBOK) ervaring om u verder te helpen. Daarnaast past CoolBI voor de technische ondersteuning TOGAF9.1 toe en kunnen wij bogen op uitgebreide agile, DevOps en Scrum toepassingen.

Lees verder
Training

Training

Onze trainingen maken inzichtelijk hoe informatie management succesvol toegepast kan worden. Onze trainingen zijn gebaseerd op ervaringen in diverse agile, scrum en devops projecten.

Lees verder
Nazorg

Nazorg

Voor CoolBI is de klus pas geklaard als u na verloop van tijd nog steeds tevreden bent. Op bepaalde ijkmomenten gaan we opnieuw kijken of alles werkt zoals het de bedoeling was.

Lees verder

In onze Privacy verklaring leest u hoe CoolBI.nl en BIG INFO uw data gebruiken en beschermen conform de nieuwe Algemene Verordening Persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten.

 

    

     KvK 60527447, 67180906 

  CoolBI.nl | BIG INFO

Toernooiveld 100
6525 EC Nijmegen


via contactformulier
via contactformulier