linkedin   via contactformulier      via contactformulier

Implementatie

Het implementeren van diverse oplossingen op het gebied van data kwaliteit, management informatie, analytische rapportages en data/informatie management vereist het juiste inzicht gebaseerd op veel ervaring. Niet elke organisatie is klaar voor een bedrijfsbrede oplossing. Dat is de reden dat big bang oplossingen vaak niet brengen wat ze beloven.

CoolBI BV beschikt over de juiste technische als ook programma en project management (Prince II/ PMBOK, DMBOK) ervaring om u verder te helpen.
Daarnaast past CoolBI voor de technische ondersteuning TOGAF9.1 toe en kunnen wij bogen op uitgebreide agile, DevOps en Scrum toepassingen.


CoolBI heeft opdrachten uitgevoerd voor o.a.: Academisch Ziekenhuis Nijmegen, Ahold, Atos-Origin, Angelakis Seafood Exports, BKR, Centrelink, Computer Associates, Decision Resources, FujiFilm, Huntsman Chemicals, ING, Joint Research Centre, Ministerie van Buitenlandse Zaken, SNS Bank, Rabobank, Space Applications Institute, Sparq Solutions, Ergon Energy, Energex, Newcrest Mining, Talent International, Allianz Global Assistance, a.s.r verzekeringen.

Onder Cases vindt u een korte beschrijving van enkele door CoolBI uitgevoerde projecten.

Projecten

  • Showcase wat business information management betekent;
  • Implementeren van de nieuwe werkwijze (beheerprocessen, skills, technologie);
  • Ontwikkelen van nieuwe rapportages en rapportageomgeving;
  • Beslissingsondersteuning op management niveau (middels Visie & Strategie);

 

Doel

  • Het invoeren van nieuwe technieken en werkwijzen. De organisatie laten zien dat verandering werkt en vooral op een duurzame manier;
  • Inbedden van vaste structuren, processen en aandachtsgebieden.

 

 

 

    

     KvK 60527447, 67180906 

  CoolBI.nl | BIG INFO

Toernooiveld 100
6525 EC Nijmegen


via contactformulier
via contactformulier