DIENSTEN

Dankzij onze brede expertise in talloze business intelligence projecten helpen wij u uw management informatie te verbeteren.

Wij analyseren uw data omgeving en geven aan waar knelpunten en verbeterpunten zitten. De CoolBI analyse levert een duidelijk overzicht op van de kwaliteit van uw informatie omgeving waarop u vervolgens pragmatisch kunt inspelen om vervolgstappen te nemen. Daarnaast kijken we wat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor u betekent en wat de impact daarvan is op uw informatie omgeving.

Zonder visie is het moeilijk navigeren. CoolBI heeft voor diverse klanten gewerkt aan het ontwikkelen van een Visie & Strategie voor data management voorzieningen. We kijken vooral hoe het een en ander stapsgewijs en pragmatisch gerealiseerd kan worden. Dat formuleren we helder in een PID of program plan met duidelijke roadmaps. Zodat U weet waar u naartoe navigeert.

Het implementeren van diverse oplossingen op het gebied van data kwaliteit, management informatie, analytische rapportages en data/informatie management vereist het juiste inzicht gebaseerd op veel ervaring.

CoolBI beschikt over de juiste technische als ook programma en project management (Prince II/ PMBOK, DMBOK) ervaring om u verder te helpen. Daarnaast past CoolBI voor de technische ondersteuning TOGAF9.1 toe en kunnen wij bogen op uitgebreide agile, DevOps en Scrum toepassingen.